Bogen Om Tvillinger 0-10 år – Joan Tønder Grønning – Bog

170 kr.

Få værdifuld vejledning om tvillinger gennem hele deres barndom med ekspert rådgivning. Ideel til forældre med tvillinger i alderen 0-10 år.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884602113462969 Kategori:

Dyk ned i den fascinerende verden af tvillinger med bogen Bogen Om Tvillinger 0-10 år af forfatteren Joan Tønder Grønning. Denne opdaterede og forbedrede udgave er en skattekiste af viden og råd om alt relateret til tvillingeforholdet fra graviditet til alderen 10 år. Tag med på en rejse gennem myter og virkelighed om at være forælder til tvillinger og få indblik i de unikke udfordringer og glæder, der følger med.

Denne bog er som skræddersyet til forældre til tvillinger, da den dykker ned i alt fra graviditet og fødsel til opdragelse og individuel udvikling. Med Joan Tønder Grønnings ekspertise og indsigt bliver læseren guidet gennem de forskellige faser af tvillingernes liv på en informativ og engagerende måde.

Få svar på dine spørgsmål om tvillingeforholdet, og lær hvordan du bedst muligt kan støtte og opmuntre dine tvillinger gennem deres opvækst. Bogen er fyldt med praktiske råd, cases og tips, der vil hjælpe dig med at skabe et harmonisk og kærligt miljø for dine børn.

Uanset om du allerede er forælder til tvillinger eller venter tvillinger, vil Bogen Om Tvillinger 0-10 år være din uundværlige guide på rejsen gennem tvillingeforholdets kompleksitet. Lad dig inspirere og oplyse af denne vidunderlige bog, der fejrer tvillingernes unikhed og det særlige bånd, der binder dem sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogen Om Tvillinger 0-10 år – Joan Tønder Grønning – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.