Dit Barn – Dine Beslutninger – Camilla Willumsen – Bog

190 kr.

Tag styringen over dit barns opdragelse. Opnå effektive og bæredygtige resultater med denne visionære bog af Camilla Willumsen. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600160298305 Kategori:

Når du er forælder, er der mange beslutninger, du skal træffe for dit barn. Og det er her, Dit Barn – Dine Beslutninger kommer ind i billedet. Denne fantastiske bog, skrevet af Camilla Willumsen, vil guide dig gennem graviditeten, fødslen og de første år af dit barns liv på en holistisk måde.

Bogen bryder med de typiske dogmer og automatreaktioner og giver dig i stedet muligheden for at træffe dine egne informerede beslutninger. Camilla Willumsen har samlet en omfattende mængde viden og erfaring, som vil støtte dig i at tage ansvar for dit barns ve og vel.

Dit Barn – Dine Beslutninger er skrevet med stor indsigt, empati og en forståelse for den unikke rejse, du som forælder begiver dig ud på. Camilla Willumsens ord vil være din guide og inspiration, når du navigerer gennem udfordringer og beslutninger i forbindelse med dit barns opvækst.

Tag kontrol over dine beslutninger og skab et livsforløb, der er skræddersyet til dit barn. Lad Dit Barn – Dine Beslutninger være din kilde til viden, inspiration og støtte på denne fantastiske rejse som forælder.

Tag det første skridt mod at træffe beslutninger baseret på din egen viden og intuisjon. Giv dit barn det bedste udgangspunkt ved at læse Dit Barn – Dine Beslutninger i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dit Barn – Dine Beslutninger – Camilla Willumsen – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.