Graviditetskalender For Mænd – Sanne Lykke – Bog

190 kr.

Få indblik i graviditetsrejsen som mand med denne inspirerende bog. Lær at støtte din partner og vær aktiv del af oplevelsen. Moderne og meget værdifuld.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884602116954504 Kategori:

I denne unikke og inspirerende graviditetskalender for mænd tager forfatteren, Sanne Lykke, dig med på en spændende rejse uge for uge. Lad os begrave stereotyperne og tage fat på det sande ansvar.

Kære mænd, det er på tide at dykke ned i denne fantastiske guide, der er skabt specielt til jer. Graviditeten er ikke kun kvindens rejse – det er en oplevelse, I deler som et team. Med denne bog kan I følge med i alt, hvad der sker uge for uge.

Fru Lykke har formået at gøre det umulige muligt: At forklare graviditeten på en enkel og forståelig måde, så I som mænd kan være med hele vejen. I behøver ikke længere blive overvældet af alle de nye begreber og forandringer, der sker i kroppen. Sanne guider jer igennem det hele, trin for trin.

Tag livet af idéen om, at graviditet kun er noget, der vedrører kvinder. Gå sammen med jeres partner og oplev den dybeste forbindelse, I nogensinde har haft. Øg jeres forståelse for hinanden og skab et stærkere bånd, mens I går igennem denne magiske rejse mod forældreskabet.

Med denne bog kan I være manden, der er fuldt indviet i jeres partners graviditet. I vil være i stand til at støtte og opmuntre hende på en helt ny måde. Tag ansvar, vis interesse og bliv involveret – det er den ultimative gave, I kan give jeres partner og jeres forhold.

Så kære mænd, træd ind i en verden, der er skræddersyet til jer. Lad Sanne Lykke være jeres guide i denne spændende rejse. Det er på tide, at I bliver den bedste forberedte partner, en kommende far kan være.

Køb Graviditetskalender for mænd i dag og bliv en del af den forvandling, der venter jer. Vær en støtte, der går ud over de traditionelle forventninger og oplev det dybeste niveau af forståelse og kærlighed. Sæt skub i jeres forhold og forbered jer på at blive den bedste far nogensinde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Graviditetskalender For Mænd – Sanne Lykke – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.