Tilbud!

Jord Og Hjerte – Vibeke Marx – Bog

Original price was: 220 kr..Current price is: 60 kr..

En vidunderlig rejse gennem Vibeke Marx’ hjerte og jord. Lad dig forføre af denne inspirerende bog, der løfter din ånd og fanger din fantasi.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600084287393 Kategori:

Træd ind i en magisk verden, hvor fortidens historie møder nutidens længsler og drømme i bogen Jord Og Hjerte af Vibeke Marx. Denne fremragende og gribende roman udfordrer vores forestillinger om kærlighed, mod og frihed.

1920’ernes Danmark danner rammen om denne episke historie, hvor hovedpersonen Knud står over for en skelsættende beslutning: at forlade det kendte og kaste sig ud i en ukendt verden. Da Knud opdager, at han har gjort en kvinde gravid, føler han, at hans verden falder sammen. Men i stedet for at indordne sig under samfundets forventninger og begrænsninger, vælger han en anden vej.

Med hjertet fuldt af drømme begiver Knud sig på en eventyrlig rejse til det smukke Skotland. Det er her, han finder både sig selv og en ny betydning i tilværelsen. Gennem Vibeke Marx’ fortryllende ord føres vi dybt ind i Knuds indre kamp, hans styrke og sårbarhed.

Jord Og Hjerte er en fejring af den menneskelige ånd, og en påmindelse om at følge vores inderste ønsker og passioner. Vibeke Marx formår at skabe en rørende fortælling, der trækker læseren ind i en verden af håb og eventyr.

Denne inspirerende bog er et must-read for alle, der elsker at drømme, leve og elske uden begrænsninger. Så dyk ned i Jord Og Hjerte og lad dig opsluge af den livsbekræftende historie, der vil efterlade dig med et bankende hjerte og en ustyrlig lyst til at tage chancer og følge dine egne drømme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jord Og Hjerte – Vibeke Marx – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.