Løgn Og Lykke – Maya Banks – Bog

90 kr.

Dybt forførende og uimodståeligt, Løgn Og Lykke er en nervepirrende romance, der vil tage dig med på en lidenskabelig og farefuld rejse i kærlighedens skyggesider. En must-have bog for alle, der længes efter at blive tryllebundet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600047810217 Kategori:

Træd ind i en verden af lidenskab og intriger, hvor magt og penge styrer det hele. Oplev den fængslende historie i Løgn Og Lykke af Maya Banks.

I denne roman følger vi hotelejeren Chrysander Anetakis, hvis ekskæreste, Marley, er pludselig gravid. Men der er et twist – Marley har fået hukommelsestab og kan ikke huske, at hun har forrådt Chrysander.

Dyk ned i en uimodståelig fortælling om kærlighed og forræderi. Tag med på en følelsesladet rejse, hvor intet er, som det ser ud til. Succesforfatter Maya Banks formår at indfange læseren med sin evne til at skabe spænding og dybe karakterer.

Løgn Og Lykke er en perle af en roman, der vil tage dig med storm og efterlade dig ønskende om mere. Grib chancen for at opleve denne unikke historie og bliv ikke overrasket, hvis du finder dig selv fuldstændig opslugt i romanens magiske univers.

Åbn siderne og fordyb dig i en fortælling, hvor tætte bånd splittes, og nye alliancer bliver dannet. Løgn Og Lykke vil tage dig med på en emotionel rutsjebanetur og lade dig spekulere i, hvilken vej historien vil tage. Hver side vil nære din nysgerrighed og holde dig fanget til sidste punktum er sat.

Forvandl dit læseøjeblik til et magisk eventyr med Løgn Og Lykke af Maya Banks. Køb og oplev denne uimodståelige roman nu.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Løgn Og Lykke – Maya Banks – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.