Overlevelsesguide Til Gravide – Mie Møller Storm – Bog

120 kr.

Lær at tackle graviditeten med stil og selvtillid. Overlevelsesguiden til gravide af Mie Møller Storm giver dig de bedste tips og tricks til en fantastisk rejse mod moderskab.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600117461596 Kategori:

Med den spændende Overlevelsesguide Til Gravide kan du se frem til en graviditetsoplevelse udover det sædvanlige. Forfatteren Mie Møller Storm har formået at skabe en bog, der tager dig med på en humoristisk og autentisk rejse gennem graviditeten, uden at filtrere nogen af de udfordrende øjeblikke.

Er det ikke mærkeligt, at de fleste graviditetsbøger fokuserer på babyen og ikke dig som kvinde? Det er her, Overlevelsesguide Til Gravide skiller sig ud. Den sætter fokus på dine oplevelser, tanker og følelser, og hjælper dig med at navigere gennem denne særlige tid i dit liv.

Du vil grine og nikke genkendende til Mie Møller Storms ærlige fortællinger om graviditetens finurlige og skæve øjeblikke. Bogen er skrevet med et glimt i øjet og en vigtig pointe: Du er stadig dig selv, selvom du er gravid. Du har stadig brug for at blive set, hørt og forstået.

Overlevelsesguide Til Gravide giver dig ikke bare underholdning, men også praktiske tips og råd til at håndtere de mystiske cravings, hormonelle udsving og den uundgåelige træthed. Den er din uundværlige følgesvend i denne forunderlige tid.

Så hvis du leder efter en graviditetsbog, der tør at skille sig ud fra mængden og tilbyde dig en ægte og humoristisk oplevelse, så er Overlevelsesguide Til Gravide det perfekte valg. Du vil ikke bare blive guidet gennem graviditeten, men også inspireret til at omfavne alle aspekter af denne vigtige rejse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Overlevelsesguide Til Gravide – Mie Møller Storm – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.