Racerløb og romantik / Et rigtigt hjem / Usikre følelser

99 kr.

Oplev spændingen ved racerløb og romantikkens kærlighedsgnister i et spil, der vil gøre dit hjem til et eventyr. Skab følelser, mens du kører mod sejr.

Køb her

Varenummer (SKU): 8538201490919553 Kategori:

Tag med på en uforglemmelig læseoplevelse med vores inspirerende bogtrilogi Racerløb og romantik / Et rigtigt hjem / Usikre følelser. En forførende blanding af lidenskab, spænding og overraskende vendepunkter venter dig.

I Racerløb og romantik tager vi dig med til Monte Carlo, hvor den karismatiske racerkonge Alexi Galanti indleder en hed affære med sin trofaste husholderske, Belle Simpson. Men deres passion er kort, da Alexi uventet kaster hende ud af hans hjem. Hvad han ikke ved er, at Belle bærer på en dyb hemmelighed – hun er gravid med hans barn.

I Et rigtigt hjem følger vi Belle, der kæmper for at skabe et stabilt og kærligt liv for sin lille familie. Hun prøver at beskytte sin datter og holde Alexi på afstand. Men da skæbnen igen bringer dem sammen, bliver hun nødt til at konfrontere fortiden og træffe hjerteskærende valg for at finde fred og lykke.

Den afsluttende del af trilogien, Usikre følelser, byder på endnu flere overraskelser og emotionelle rutsjebanetur. Belle og Alexi må endelig se sandheden i øjnene og erkende deres uimodståelige tiltrækning. Men dybtfølte hemmeligheder og uventede trusler truer med at ødelægge deres skrøbelige forhold. Vil kærligheden overvinde alle hindringer, eller vil de skæbnesvangre omstændigheder drive dem fra hinanden?

Racerløb og romantik / Et rigtigt hjem / Usikre følelser er en medrivende historie om kærlighed, forsoning og styrken til at finde vej til et ægte hjem. Lad dig omslutte af forfatterens levende beskrivelser, intense følelser og uforudsigelige begivenheder, og bliv opslugt af denne enestående læseoplevelse. Bestil din kopi i dag og lad dig inspirere af dette mesterværk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Racerløb og romantik / Et rigtigt hjem / Usikre følelser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.