Sidste gang er lykkens gang/En prinsesse ved alteret/Jagten på sandheden

99 kr.

Fit til fest? Dette elegante, tidløse design vil få dig til at stråle som en ægte prinsesse. Bliv den bedste version af dig selv med dette enestående produkt.

Køb her

Varenummer (SKU): 8538201489877179 Kategori:

Forfatteren Barbara Dunlop tager dig med på en følelsesladet rejse gennem kærlighedens mysterier i romanen Sidste gang er lykkens gang/En prinsesse ved alteret/Jagten på sandheden. Med sin evne til at fange hjertet og sindet hos læserne, skaber Dunlop en uimodståelig fortælling, der vil efterlade dig i ærefrygt.

I Sidste gang er lykkens gang møder vi hovedpersonen Jessica Farrell, der overraskende dukker op på Nate Raffertys ranch og røber, at hun er gravid med hans barn. Nate, som hidtil har haft svært ved at forpligte sig til et langvarigt forhold, tøver dog ikke med at tilbyde Jessica ægteskab. Men kan Jessica stole på, at Nate virkelig vil ændre sig og blive den far, hun så desperat ønsker for sit barn?

I En prinsesse ved alteret vender vi blikket mod Liz Kowalski, som er fast besluttet på at redde sin families forretning. Hendes eneste chance er at gifte sig med den charmerende skuespiller Richard Channing. Men vil hans glamourøse livsstil og uforudsigelige væsen drive dem væk fra hinanden, eller kan kærlighedens kraft virkelig overvinde alle hindringer?

Og endelig, i Jagten på sandheden, løftes sløret for den mystiske verden af ​​hemmeligheder, bedrag og uventede begivenheder. Da Samantha Morgan møder den succesrige Andrew Stratford, føles hendes liv pludselig fuld af gåder og spænding. Men vil sandheden, der ligger gemt i skyggerne, trække dem sammen eller rive dem fra hinanden?

Barbara Dunlop formår at flette intriger, romantik og hjerteknusende øjeblikke sammen i en uimodståelig blanding. Hendes evne til at skabe dybe karakterer, der kæmper med deres indre dæmoner og længsler, vil tage dig med storm. Uanset om du er fan af romantik, spænding eller mysterier, vil Sidste gang er lykkens gang/En prinsesse ved alteret/Jagten på sandheden helt sikkert finde en plads i dit hjerte og holde dig tryllebundet til det sidste punktum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sidste gang er lykkens gang/En prinsesse ved alteret/Jagten på sandheden”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.