Skal I Ikke Snart Have Nogen Børn? – Kirsten Marie Juel Jensen – Bog

210 kr.

Oplev forfatter Kirsten Marie Juel Jensens rå og ærlige fortælling om at blive mor i hendes populære bog Skal I Ikke Snart Have Nogen Børn?. Find inspiration til din egen rejse mod moderskabet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600122382758 Kategori:

Skal I Ikke Snart Have Nogen Børn? – Kirsten Marie Juel Jensen – Bog er et mesterværk af inspiration og følelsesmæssig ærlighed. Denne bog tager dig med på en rørende og personlig rejse gennem Kirsten Marie Juel Jensens ti år lange fertilitetsrejse.

Med en ærlighed, der rører dybt i sjælen, deler Kirsten Marie Juel Jensen sin historie om at forsøge at blive gravid. Hun fortæller om de op- og nedture, hun oplevede: Et barns spontane abort, en graviditet uden for livmoderen og hele ni fertilitetsbehandlinger. Hendes følelsesmæssige rutsjebanetur og kroppens udmattende kamp er beskrevet med en ægthed, der helt sikkert vil røre dit hjerte.

Denne bog er ikke kun for dem, der selv har stået i en lignende situation; det er for alle, der ønsker at forstå og støtte deres kære gennem fertilitetsbehandlinger. Kirsten Marie Juel Jensens ord er som en blød pude af forståelse og medfølelse, der omslutter dig og giver dig håb.

Skal I Ikke Snart Have Nogen Børn? er mere end blot en historie. Det er en bog fyldt med mod, styrke og kærlighed – en påmindelse om, at vi ikke er alene i vores kamp, og at der altid er håb, selv når vejen ser mørk ud.

Lad Kirsten Marie Juel Jensen guide dig gennem sine erfaringer, og lad dig inspirere til at finde din egen styrke og håb i kampen for at skabe en familie. Tag fat i denne bog og lad den blive din ledsager på rejsen mod at realisere din største drøm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skal I Ikke Snart Have Nogen Børn? – Kirsten Marie Juel Jensen – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.