Tingenes Tyngde – Marianne Fritz – Bog

160 kr.

Dyk ned i dybden af den menneskelige psyke med Marianne Fritz’ introspektive og tankevækkende bog, Tingenes Tyngde.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162813892 Kategori:

Tingenes Tyngde er en litterær tour de force skrevet af den østrigske forfatter Marianne Fritz. Handlingen udspiller sig i efterkrigstidens Østrig i 1945, hvor den gravide hovedperson, Berta, venter på sin forlovede Rudolfs tilbagevenden fra fronten. Men i stedet for Rudolf træder hans ven Wilhelm ind i Bertas liv og tager hende med på en udfordrende rejse gennem krigens og kærlighedens intriger.

Marianne Fritz formår med sin dybe psykologiske indsigt og poetiske sprog at skabe en rørende fortælling om menneskets kamp mod ydre og indre dæmoner. Med en nøgtern og intens skrivestil skaber hun et dragende univers, hvor læseren bliver ført ind i Bertas inderste tanker og følelser.

Romanen skildrer ikke kun kærlighedens kompleksitet, men også de dybe sår, som krigen har efterladt i samfundet og i sjælen hos de enkelte karakterer. Marianne Fritz formår at berøre læseren dybt med sit råb om forsoning og forståelse i en verden præget af konflikt og tab.

Tingenes Tyngde er en litterær perle, som udfordrer læseren og skubber til grænserne for, hvad litteratur kan udrette. Marianne Fritz’ evne til at skabe nuancerede karakterer og komplekse relationer gør romanen til en intens læseoplevelse, som vil sætte sig fast i sindet længe efter sidste side er vendt.

Tag med på en rejse gennem krigens og kærlighedens tumult med Tingenes Tyngde og oplev litteraturens magt til at forløse, forundre og forandre. En bog, der vil vække følelser, eftertanke og ikke mindst begejstring for den skrevne kunst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tingenes Tyngde – Marianne Fritz – Bog”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.