Uge-for-uge-kalender – til dig, der venter tvillinger!

148 kr.

Optimer din forberedelse til tvillingeankomsten med vores uge-for-uge-kalender. Få eksklusive tips og vanvittige ideer til at håndtere dobbelt glæde og prøvelser.

Køb her

Varenummer (SKU): 8538201038062397 Kategori:

Tag med på en fantastisk rejse gennem din graviditet med vores Uge-for-uge-kalender – specielt designet til dig, der venter tvillinger.

Fra start til slut vil du blive guidet gennem hver eneste uge af din graviditet. Denne kalender, udviklet af Joan Tønder Grønning, er proppet med detaljer om alt, der sker med både dig og dine små mirakler i maven.

Træk vejret dybt og oplev den spænding og forventning, der bygger op uge efter uge. Følg med, når dine tvillinger vokser og udvikler sig til små væsener med egne unikke personligheder.

Uge-for-uge-kalenderen er din personlige følgesvend, der giver dig mulighed for at fordybe dig i de skønne øjeblikke undervejs. Du vil finde gode råd, tips og tricks til at takle de fysiske og følelsesmæssige udfordringer, der følger med en tvillingegraviditet.

Hold styr på dine lægeaftaler, vægtøgning, fosterudvikling og meget mere med vores smukt designede ugeinddelinger. Skab minder for livet ved at tilføje billeder, noter og personlige tanker gennem hele din rejse.

Vores Uge-for-uge-kalender er ikke kun en praktisk guide, det er også et værdifuldt redskab til at skabe forbindelse med dine tvillinger og fordybe dig i den magi, der omgiver at blive forælder til to.

Forkæl dig selv eller en forventningsfuld tvillingemor i dit liv med denne unikke kalender. Gør hver uge til en uforglemmelig oplevelse og de bedste forberedelser til at byde dine tvillinger velkommen til verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Uge-for-uge-kalender – til dig, der venter tvillinger!”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.